Muzica DJ MC.


DJ-MC

Suntem o echipa  de 3 DJ cu experienta, creativi si pasionati.

DJ Kata – Cu  experienta in evenimente festive de mai bine de 23 ani, reprezinta garantia succesului la receptia evenimentelor dumneavoastra.

DJ MARYO – Cu  experienta in evenimente festive de mai bine de 14 ani

DJ SYL – Cu  experienta in evenimente festive de mai bine de 25 ani

Garantia unei petreceri reusite este muzica de buna calitate, care da tonul distractiei si creaza o atmosfera placuta cu momente unice petrecute de famile si de prieteni.
Muzica ramane la moda si este “sarea si piperul” petrecerii. Numai un program muzical bine facut poate garanta succesul petrecerii din care dumneavoastra faceti parte.  Un moment important al petrecerii il constituie valsul miresei, sau un Blues  celebru preferat, care are o anumita semnificatie pentru miri.Prin muzica pe care noi o prestam in cadrul evenimentelor, se creaza o atmosfera speciala, pe gustul mirilor si al invitatilor. Muzica noastra indeamna pe invitati la dans si ii face sa petreaca intr-un ambient special.
Din programul nostru nu pot lipsi genurile de muzica (cafe concert, evergreen-uri, disco , latino, rock’n roll, dance, hore, sarbe, melodii de petrecere, melodii de masa, melodii romanesti din toate regiunile tarii, muzica romaneasca de toate genurile, muzica greceasca,valsuri, tangouri celebre etc.) care sunt necesare pe tot parcursul unei petreceri  reusite.

4054_14154ZK2wirh1qym

PIONEER CDJ-2000 SETUP STUDIO DJ FRANK small picture