Galerie Foto

TopEventsPro

Suntem o echipa  de fotografi cu experienta, creativi si pasionati. Cu stilul nostru de fotografiere si prin montajul artistic realizat, am reusit sa depasim asteptarile clientilor. Puteti vedea toate acestea urmarind pagina. 

Fotograful executa fotografii artistice la o calitate deosebita. Pentru a perfectiona colectia dumneavoastra de fotografii, executam postproductie si retusare foto.Pentru post-procesare si retusare, costurile se adauga la pretul prestatiei foto (nu sunt incluse in pret).

 

Prioritatea noastra este de a va oferi fotografii care daca le veti privi peste saptamani, luni, ani, sa va aminteasca de ziua nuntii, sa puteti reflecta la aceasta zi care a insemnat atat de mult pentru dvs. ca si cuplu.

Nunta Marius & Ioana

Scopul nostru este sa descriem in imagini ziua nuntii dvs, (distractie, emotie, si iubire). Noi facem acest lucru într-un sens real, fiind prezenti acolo, respectand lucrurile asa cum se desfasuara si captand imagini pe care puteti sa le pastrati pentru totdeauna.

Nunta Ana & Marian

Vom realiza portretul actiunilor si emotiilor vietii. Vom crea o adevarata poveste printr-o serie de imagini care sunt reale si spontane. Fotografiile de nunta, atunci cand sunt facute corect, sunt opere de arta care trebuiesc pretuite.

Nunta Bubu & AMY

Când sunteti gata sa vorbiti despre ziua dvs. speciala, contactati-ne.

Nunta Marius & Denisa


Marius-Fotograf:
” -Pasiunea mea este fotografia. Dorinta de a crea si de a simti ma ajuta sa comunic. Atunci cand creez fotografia, incerc sa transmit un mesaj original care sa placa, sa capteze atentia, sa trezeasca interes, iar exprimarea sa fie mai mult decat se vede in realitate. O fotografie reusita, este cea care spune totul despre maiestria fotografului. Nu aparatul foto… fotografiaza, pentru ca acesta este doar un instrument prin care fotograful îsi exteriorizeaza ideile. Fotograful utilizeaza capacitatea de analiza a prezentului si a imediatului combinand subiectul cu ambientul. Fotograful este interesat care sunt culorile, umbrele, luminile, unghiul, atmosfera, subiectul si pozitia acestuia si mesajul transmis.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *